Biljart in Berlijn - spelen en kopen

Biljarten in BerlijnBiljart is een geweldige sport die bijzonder leuk is in de juiste sfeer. In Berlijn zijn er veel verschillende biljartkroegen, clubs en cafés waar u op uw kosten komt. Het maakt niet uit of u liever in een klassieke achterkamer wilt biljarten of de voorkeur geeft aan een wedstrijdsfeertje.


Nog belangrijker dan de juiste sfeer is het equipment. Een goede biljarttafel moet er niet alleen mooi uitzien, maar vooral van goede kwaliteit zijn. Alleen zo kunt u zult u een degelijke spelbeleving krijgen. Dat weten ook de meeste eigenaren van biljart-faciliteiten.Biljart-faciliteiten in BerlijnIn de Duitse hoofdstad vindt u verschillende mogelijkheden om te biljarten. Of u nu in Charlottenburg of Kreuzberg bent, een potje biljart met goede vrienden is altijd bijzonder.Maar ook voor de professionals onder de spelers zijn er biljart-faciliteiten waar een professionele wedstrijd mogelijk is.Onderstaand vindt u een lijst met goede bars in Berlijn waar u uitstekend kunt biljarten.Biljarten in Berlijn-CharlottenburgBerlijn-Charlottenburg is het ideale adres voor biljartliefhebbers. Hier kunt u praktisch de geschiedenis van biljart induiken:Het Billard International bestaat sinds 1967 en bracht zelfs een team naar buiten dat momenteel in de 2e Bundesliga speelt. De naam Billard International zegt het overigens al, want hier vinden regelmatig internationale (en ook nationale) toernooien plaats. Het is dus ook niet verwonderlijk dat er hier voldoende mogelijkheden zijn voor alle soorten biljarten.Het Billard International heeft meerdere pool-, carambole- en snookertafels, dus iedereen komt hier op zijn kosten. Als u na het biljarten nog niet naar huis wilt gaan, kunt u hier ook in een gezellige sfeer wat drinken of genieten van bordspellen en kaartspellen.Adres:


Knesebeckstr. 38


DE-10719 BerlijnWebsite:https://sport-bar-berlin.de/wp2014/?page_id=22Openingstijden:doorlopend geopend

Biljartcafés in Berlijn-MitteOok in het stadsdeel Mitte hoeft u niet af te zien van biljarten. Als u waarde hecht aan een traditionele biljartsfeer - inclusief zwaar leren meubilair en schemerlicht - is Q-Ball-Libre een echte aanrader.Hier kunt u ontspannen kroegavonden beleven met vriendschappelijke biljartwedstrijden aan meerdere pooltafels en een snookertafel. De prijzen zijn afhankelijk van de tijden, voor 7 uur ‘s avonds kunt u hier goedkoper spelen.Adres:Kremmener Straße 9


DE-10435 BerlijnOpeningstijden:Dagelijks vanaf 16 uur


In juli & augustus vanaf 18 uur


Het Ballhaus Berlin is ook een goed alternatief. Hier is voldoende ruimte, zodat u zich in alle rust op een goed potje biljart kunt concentreren. Bovendien kunt u hier regelmatig deelnemen aan pooltoernooien tegen een laag startgeld. Het Ballhaus is dus vooral geschikt voor diegenen die graag eens een echte uitdaging willen aangaan.Adres:


Bergmannstrasse 102


DE-10961 BerlijnWebsite:


http://www.ballhaus-billard.deOpeningstijden:


Maandag - zaterdag: 17.00 - 00.00 uur


Zondag: 15:00 - 00:00 uur

Biljarten in KreuzbergZin in biljarten, fun en rock’n’roll? Neem dan een kijkje in de Rock’n’Roll Herberge, die niet alleen een hostel is, maar ook een pub. Als u hier biljart speelt, wordt u vergezeld van luide rockmuziek en rokerige kamers.Deze biljartlocatie is vooral iets voor u als u biljarten het liefst in een traditioneel kroegsfeer wilt beleven.Adres:Muskauer Straße 11DE-10997 BerlijnWebsite:http://www.rnrherberge.de/OpeningstijdenDagelijks vanaf 10 uur

Biljartplezier voor thuisDe sfeer in dergelijke biljartlocaties in Berlijn is vaak onovertroffen, maar het heeft ook voordelen om thuis een biljarttafel te hebben.Als u zo veel plezier hebt in het biljarten, dat u het liefst meteen thuis het volgende toernooi wilt starten, neem dan een kijkje in onze artikelen. Bij ons vindt u alles wat u nodig hebt: Toebehoren zoals keuen, ballen en diverse biljarthulpmiddelen.Maar bovenal bieden wij u een ruime keuze aan biljarttafels in verschillende designs en maten. Het bijzondere voordeel van onze tafels is, dat u ze ook eenvoudig in een eettafel kunt ombouwen en daardoor veel ruimte kunt besparen. Bovendien bieden wij voor elke inrichtingsstijl de bijpassende en optisch aantrekkelijke biljarttafel.Wie weet: misschien vindt het volgende biljart-toernooi met uw vrienden plaats in uw eigen biljartkamer!