8ft-Biljarttafels: Het spel van professionals

Onze 8ft-biljarttafels zijn een statement. Zij laten zien: U bent niet zo maar een hobbybiljarter maar u leeft deze sport. Met zo’n biljarttafel gaat u geen compromissen aan. Met een leiplaat kunt u uw hoge speltechnische eisen perfectioneren. Dankzij het verhoogde gewicht zorgt deze plaat voor enorme stabiliteit en minimaliseert de trillingen die uw spel negatief kunnen beïnvloeden.

Ruimte voor veel gasten: Gebruik 8ft-biljarttafels ook als eettafel

We vinden het belangrijk dat u de ruimte in uw woning effectief kunt gebruiken. Daarom bieden wij u 8ft-modellen aan, die u in een handomdraai in een eettafel kunt omwisselen. Biljarttafels van deze grootte bieden minstens plaats aan 14 personen en zorgen bovendien voor genoeg beenruimte. Omdat wij een grote verscheidenheid aan ontwerpen hebben, zal er zeker ook een bij zijn die past bij uw bestaande interieur. Bovendien is het ombouwen heel eenvoudig: Indien nodig kunt u de biljarttafel heel makkelijk met de 3-delige afdekplaten afdekken.


Om nog sneller te kunnen wisselen, bieden wij u ook draaibare biljarttafels aan, die u binnen een mum van tijd tot een eet- of vergadertafel kunt ombouwen. Dit handige systeem is door ons gepatenteerd.

8ft-Biljarttafels bij Lissy kopen

Biljart-Lissy bouwt sinds 1993 biljarttafels in wedstrijdkwaliteit en gebruikt alleen materiaal van de hoogste kwaliteit. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende hout- en lakenkleuren om uw tafel te individualiseren. Onze biljarttafels worden voor een groot deel met de hand gemaakt. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat uw biljarttafel vakkundig wordt geleverd en speelklaar door onze professionals wordt gemonteerd. Een 8ft-biljarttafel van Biljart-Lissy staat voor de hoogste kwaliteit en voldoet aan alle wedstrijdnormen. Neem een kijkje in onze specifieke categorieën en stel graag uw vragen:< br/>< p>

In onze webshop vindt u bovendien: