8ft-biljarttafels: Het spel van de professionals

Onze 8ft-biljarttafels maken een statement. Zij demonstreren: U bent niet zomaar een hobbybiljarter maar u leeft deze sport. Met een biljarttafel als deze maakt u geen compromissen. De hoge speltechnische eisen kunt u met een leiplaat perfectioneren. Dankzij het verhoogde gewicht zorgt deze plaat voor enorme stabiliteit en minimaliseert de trillingen die uw spel negatief kunnen beïnvloeden.

Veel plaats voor gasten: Gebruik een 8ft-biljarttafel ook als eettafel

Het is voor ons belangrijk dat u de ruimte in uw woning efficiënt kunt gebruiken. Daarom bieden wij u 8ft-modellen aan die u in een handomdraai in een eettafel kunt omwisselen. Biljarttafels van deze grootte bieden plaats voor minstens 14 personen en zorgen bovendien voor genoeg beenruimte. Aangezien wij veel verschillende designs aanbieden, is er zeker ook een bij die bij uw bestaande interieur past. Bovendien is het ombouwen heel eenvoudig: Dek de biljarttafel naar wens gewoon af met de driedelige afdekplaat.


8ft-biljarttafels bij Lissy kopen

Biljart Lissy bouwt al sinds 1993 biljarttafels van toernooikwaliteit en gebruikt hiervoor alleen producten van de hoogste kwaliteit. Bij ons hebt u bovendien de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende hout- en lakenkleuren om uw tafel te individualiseren. Onze biljarttafels worden voor een groot deel met de hand gemaakt. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat uw biljarttafel vakkundig wordt geleverd en ter plekke speelklaar door onze professionals wordt gemonteerd. Een 8ft-biljarttafel van Biljart Lissy staat voor de hoogste kwaliteit en voldoet aan alle wedstrijdnormen. Bekijk de verschillende modellen en stel ons graag uw vragen.

In onze webshop vindt u ook: