Keuhouders in veel verschillende varianten

De perfecte biljartkeu hebt u al, bent u nu op zoek naar de ideale opberging? Dan bent u bij ons op het juist adres.

Onze kwaliteitsproducten worden gekenmerkt door een uitstekende verwerking en een topdesign. Wij zorgen er altijd voor dat ze optisch aantrekkelijk maar ook functioneel zijn.


In onze biljart-webshop vindt u onder andere:


Keuvitrines

Onze vitrines zijn verkrijgbaar in verschillende houtkleuren - passend bij uw biljarttafel. U kunt ze ideaal in uw biljartkamer plaatsen.

Omdat ze zo smal zijn, vindt u echter zeker ook ruimte in uw woonkamer als u daar een van onze handige, draaibare biljarttafels hebt geplaatst.


Keurekken

Bij uw biljarttafel zijn ook passende keurekken verkrijgbaar. Ze kenmerken zich vooral door het feit dat ze bijzonder plaatsbesparend zijn en flexibel kunnen worden verplaatst. Bij ons zijn ze in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar - zo vindt u zeker ook een model dat bij uw interieur past.


Keu-hoekrek

Zoals de naam al doet vermoeden, kunnen hoekrekken in elke hoek van de kamer worden geplaatst. Hiermee wordt de ruimte optimaal benut zonder dat het rek in de weg staat.


Keu-wandrek

Als u niet weet waar u een keurek kunt neerzetten, is misschien een van onze handige wandhouders een goed alternatief. Als de smalle houders eenmaal zijn aangebracht, staan ze niet in de weg, maar bieden toch voldoende ruimte voor uw keuen.


keu-zitbank

Onze zitbanken zijn dubbel zo praktisch: Als u het zitvlak omhoog klapt, hebt u nog meer opbergruimte voor keuen, ballen en andere uitrusting.


De ideale keuhouder voor uw interieur

Al onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Wij bieden u stijlvolle en elegante producten met een topdesign. Wij vinden het belangrijk dat biljarttafels, keuhouders en andere producten uit ons assortiment gecombineerd kunnen worden met uw bestaande meubelstukken.

Daarom kunnen de meeste van onze keuhouders in dezelfde kleur worden vervaardigd als uw biljarttafel. Hierdoor wordt de positieve algehele indruk afgerond.

bovendien onderscheidt ons assortiment zich door zijn veelzijdigheid: Bij ons vindt u producten voor moderne, maar ook traditionele interieurs.

Keuhouders kopen bij Biljart-Lissy

Sinds 1993 is Biljart-Lissy gespecialiseerd in biljartartikelen. Onze hoogwaardige biljarttafels zijn bijzonder populair en kunnen worden aangepast aan de meest uiteenlopende woonsituaties.

In deze categorie vindt u bijpassende oplossingen om uw keuen op een aantrekkelijke manier op te bergen.

Als u vaak met uw equipment op pad moet, bent u wellicht ook geïnteresseerd in ons assortiment Biljart-foedralen.