"

Een huisbar kopen

Een huisbar voor u en uw gasten

Een digestief na het diner. Een goede whisky tijdens een goed gesprek bij de open haard. Een cognacje voor het succesvolle afronden van een zakendeal. Fantasierijke cocktails op een verjaardagsfeest. Een gecultiveerde wijn voor een gezellig rondje onder vrienden. Wie thuis een mooie huisbar heeft staan, heeft ook altijd een heerlijk drankje in huis om zijn gasten in stijl te verwennen.

Lissy weet dat elke woonsituatie anders is. Daarom vindt u in de Lissy webshop gelijk verschillende ideeŰn voor uw toekomstige huisbar. Laat u nu inspireren en vind de oplossing die precies bij u past.

Een huisbar in de klassieke stijl

Een eigen huisbar met ge´ntegreerde bar en barkrukken is waarschijnlijk de droom van elke genieter van speciale sterke dranken. Hier heeft alles zijn vaste plek, alles staat binnen handbereik en uw gasten weten dat ze bij een echte kenner zijn.

Lissy biedt barmeubels in verschillende stijlen. Passend bij uw interieur en voorzien met alles wat een high-profile huisbar speciaal maakt. De passende verlichting zorgt voor de juiste sfeer. Vitrines en kasten bieden ruimte voor glazen en flessen. Een hoogwaardige afwerking garandeert een sfeer van klasse en kwaliteit.

Meubels die met een huisbar verrassen

Niet iedereen heeft hiervoor de ruimte en niet iedereen wil een complete huisbar met ge´ntegreerde toonbank en barkrukken plaatsen. Maar er zijn alternatieven die uitgesproken discreet zijn en toch alles bieden wat een echte huisbar uitmaakt.

Zoals bijvoorbeeld de barcommode van Lissy. Op het eerste gezicht is dit niet herkenbaar als een huisbar, maar het heeft alles wat u nodig hebt om uw gasten te kunnen ontvangen. Daarbij ziet hij er compact uit en kan zelfs worden voorzien van een koelkast.

Heel anders is de hoekbar van Lissy. Deze bar past heel slank in de hoek van een kamer om ruimte te besparen en heeft een draaibaar interieur waardoor u snel toegang hebt tot alles wat u uw gasten wilt aanbieden. Een concept dat ook in de barvitrine terug te vinden is. Beide meubelstukken passen ook heel harmonisch bij de andere meubelcollecties van Lissy.

De slimme compacte huisbar

Een andere optie is de kelderbar van Lissy. Ook hier staat een glazen vitrine met een draaibaar interieur centraal waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot uw collectie gedistilleerde dranken met de bijbehorende glazen. De kelderbar ziet er compact uit en kan stijlvol in een woonomgeving worden ge´ntegreerd zonder de ruimte te domineren.

Barkrukken zo of zo

Barkrukken zijn de ideale zitmeubelen voor een ontspannen en gezellige ronde. Ze laten gesprekken toe op ooghoogte, zelfs als u staat en uw bezoek op de kruk zit. Bovendien zijn ze een onmisbaar onderdeel van elke huisbar en dragen op overtuigende wijze bij aan de persoonlijke flair van de bar.

Lissy biedt u een breed programma van verschillende barkrukken. Passend bij uw designvoorkeur, uw woonomgeving en uw persoonlijke smaak.

Ideaal voor de biljart- en partyruimte

Een eigen huisbar kan overal staan, waar u met uw vrienden samenkomt om gezellig te borrelen en te ontspannen. Dit kan bijvoorbeeld een eigen partyruimte in de kelder zijn, waar u ongestoord kunt dansen en genieten van het leven. Ook hier biedt Lissy precies het juiste model dat bij de beschikbare ruimte en uw persoonlijke stijl past.

Besteld, geleverd en vakkundig gemonteerd

Lissy maakt de beslissing voor uw persoonlijke huisbar heel makkelijk. Zoek gewoon het geschikte model uit en bestel het hier in de Lissy webshop. Op de afgesproken leveringsdatum wordt uw bar direct bij u thuis geleverd en door onze professionele monteurs volgens uw wensen opgebouwd.

"