Keutassen: Multifunctionele mogelijkheden

Of als professionele speler of hobbybiljarter: het biljartequipment wilt u veilig kunnen opbergen. Om uw accessoires dus veilig op te bergen, zijn er biljarttassen in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Speciale keu-tassen zijn - zoals de naam al aangeeft - bedoeld om uw keu in op te bergen. De uit elkaar schroefbare modellen kunnen dan in de daarvoor bestemde inkepingen worden opgeborgen. Sommige biljartkoffers bieden ook ruimte voor uw snooker-, pool- of caramboleballen, voor krijt en handschoenen.

Biljartkoffers en -tassen in verschillende uitvoeringen

In onze biljart-webshop bieden wij bijvoorbeeld stabiele aluminium koffers of keu-tassen van ABS-kunststof. Deze zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar vanwege de hoge stabiliteit zelfs voor vliegreizen naar de volgende belangrijke biljartwedstrijden. Indien u speciale bescherming wenst: Wij bieden ook biljarttassen met cijferslot.


Biljart foedralen en andere opbergartikelen voor uw biljartaccessoires zijn echter niet alleen handig, maar ook echte blikvangers: In ons assortiment vindt u producten van stijlvol imitatieleer, aluminium en stootvast ABS-kunststof.

Biljart-Lissy: Hoogwaardige biljartfoedralen, -tassen en -koffers kopen

Bij Biljart-Lissy willen wij u graag alles bieden wat uw biljarthart wenst. Daarom vindt u in ons assortiment naast praktische keutassen nog veel andere handige producten.


Kijk bijvoorbeeld naar de volgende categorieën:


Wilt u uw biljartuitrusting niet de hele tijd ronddragen? Dan is misschien een biljarttafel in uw eigen huis iets voor u? In onze webshop vindt u veel verschillende modellen die u zelfs als eettafel kunt gebruiken.