Waar moet ik op letten bij het kopen van biljartlampen?

Het belangrijkste kenmerk van een biljartlamp is dat deze het speelvlak volledig verlicht, maar de speler niet belemmert.

Het licht moet daarom direct van boven komen om ongewenste schaduw op het speelvlak te voorkomen. Bovendien is een helder en vooral doelgericht licht bij biljartlampen aan te bevelen. Met name spotlampen garanderen deze twee eigenschappen.

De klassieke biljartlamp

De klassieke biljartlampen, zoals u ze van openbare biljartcentra kent, zijn meestal voorzien van een groene lampenkap.

Bij kleinere tafels komt een dergelijke lamp meestal uit met 2 lampen. Bij grotere biljarttafels (zoals de snookertafels) worden 4 of meer lampen geďnstalleerd.

Veel meer dan alleen praktische voordelen: Lampen voor de biljarttafel

Natuurlijk is het voor een goed biljartspel van belang dat er onder ideale omstandigheden kan worden gespeeld. Daarbij hoort ook een passende verlichting.

Maar de biljartlampen uit ons assortiment leveren niet alleen praktische voordelen op. Ze zijn ook stijlvol en zorgen ze voor een aantrekkelijke sfeer. In ons assortiment vindt u ultramoderne lampen voor uw biljarttafel. Als u van klassiek houdt, bieden wij ook de traditionele lampenkappen aan in verschillende kleuren en maten.

Biljartlampen kopen bij Biljart Lissy

Wij bij Biljart-Lissy willen u de best mogelijke spelbeleving bieden. Dit komt ook tot uiting in ons productgamma: in ons assortiment vindt u alleen hoogwaardige biljartaccessoires, die ook in uw eigen huis voor een professionele biljartsfeer zorgen. Kijk ook graag rond in onze andere categorieën en laat u inspireren. Bij ons vindt u biljarttafels uit eigen productie, biljartballen en nog veel meer.