Onze biljartaccessoires in het kort gepresenteerd

Tot biljartaccessoires hoort alles wat u kunt gebruiken om uw biljarttafel aan te vullen. Dit hoeven niet noodzakelijkerwijs dingen te zijn zonder die een spel niet mogelijk is. Hierbij horen ook producten die u helpen om uw spelbeleving te optimaliseren of waarmee u uw biljartequipment kunt onderhouden.

Basisaccessoires: Keuen en biljartballen

Geen biljart zonder keu en ballen: Natuurlijk vindt u in ons assortiment de essentiële dingen om te biljarten


Wij voeren zowel biljartkeuen als ballen voor de verschillende spelvormen pool, snooker en carambole. In ons aanbod voor biljartaccessoires vindt u ook speciale trainingsballen met bijbehorend boek zodat u zich voortdurend kunt ontwikkelen.

Alle aangeboden biljartballen zijn gemaakt van fenolhars. Als speciale gimmick kunt u via onze service ook een bal laten graveren, het perfecte cadeau voor de echte liefhebber.

Biljart-accessoires voor een betere spelbeleving

In deze categorie vindt u accessoires die elk biljartspel makkelijker maken. Met scoreborden kan bijvoorbeeld veel gemakkelijker een klein toernooi worden georganiseerd (met onze biljarttafels gaat dat overigens ook heel gemakkelijk in uw eigen vier muren). Met de biljart-triangel brengt u uw ballen in de juiste positie en diverse spelhulp maakt elke stoot zo goed mogelijk.

Reinigingsaccessoires voor een schone biljartuitrusting

Wie van zijn biljart-accessoires houdt, zorgt ervoor dat alles in goede staat is. Daarvoor is helaas een beetje werk nodig: Biljarttafel en ballen moeten regelmatig worden schoongemaakt.


Opdat u niet te veel werk hebt met deze taak, maken wij het schoonmaken gemakkelijker met onze schoonmaakproducten: Het biljartlaken mag nooit vochtig worden gereinigd, maar met de speciale borstel kunt u zonder problemen het vuil wegvegen. Met de handige lakenwisser kunt u bovendien stof en krijt verwijderen. Wij adviseren het gebruik van een ballenreiniger, om uw poolballen in nieuwe glans te laten stralen. Hiermee kunt u gemakkelijk zweet, krijt en ander vuil verwijderen.

Reparatie en vervanging

Soms is men gewoon te ambitieus of oefent zo veel dat het biljart-equipment hiertegen niet bestand is. Dat is niet altijd een kwestie van kwaliteit: Zelfs de beste producten moeten af en toe worden herzien, vooral als deze permanent gebruikt worden. In onze webshop vindt u biljart-accessoires waarmee u beschadigde onderdelen gemakkelijk zelf kunt vervangen. Tot onze keuze aan reparatiebenodigdheden horen bijvoorbeeld rubberstootbanden en schroef- of lijmbare pomeransen.

Opbergen en opruimen

Bij Biljart-Lissy vindt u diverse accessoires, waarmee u uw biljartuitrusting op de juiste manier kunt opbergen:

Uw keuen staan bijzonder goed in keuhouders of -rekken en in dozen met inlay worden uw biljartballen een echte blikvanger. Als u uw equipment veilig wilt vervoeren, is een biljartkoffer misschien het juiste product voor u.

Uitgebreide accessoirepakketten

Als u veel accessoires tegelijk nodig hebt, is een accessoirekoffer uit ons assortiment misschien een goede optie voor u. Zo krijgt u in één klap alles wat u nodig hebt als aanvulling op de biljarttafel: Ballen, keuen, triangels, maar ook reinigingsaccessoires en spelregelboeken. Neem een kijkje in onze categorie biljart-accessoires en vind het product dat het beste bij u past.

Biljart accessoires kopen bij Lissy

Wij vinden het belangrijk dat u zich zonder zorgen kunt concentreren op uw biljartbeleving. Daarom bieden wij u de nodige biljart-accessoires, zodat u zich over de aanschaf geen zorgen hoeft te maken. Het is echter zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen in onze andere categorieën. Wij adviseren in het bijzonder ons assortiment met biljarttafels te bekijken. Deze zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Sommige kunnen bovendien in een handomdraai naar de eettafel worden omgebouwd.