Biljart-eettafel Atlanta

De biljarttafel Atlanta - eenvoudig maar elegant!Onze biljarttafel Atlanta valt op door zijn eenvoudige elegantie en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Atlanta overtuigt door zijn goede afwerking en straalt een aangename warmte uit. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een extra beschermende transparantlak. Qua design past hij zowel in het klassieke als in het moderne wooninterieur.

Qua uiterlijk en constructie lijkt de biljarttafel Atlanta op het model New York Wood. Het verschil zit in het materiaal. Het frame van Atlanta is weliswaar ook gemaakt van massief hout, maar het onderstel is gemaakt van een fineerplaat. Daardoor biedt de tafel New York Wood een grotere beenruimte vergeleken met deze tafel.

De hoogwaardige tafel is uitgevoerd als een volledige wedstrijdtafel en zonder enige beperking voor professioneel biljart inzetbaar.

Met enkele handgrepen kan de biljarttafel Atlanta met een houten of glazen dekplaat worden omgebouwd in een royale eettafel. Dan is hij niet meer te herkennen als een biljarttafel en past zich onopvallend aan de omgeving aan.