• Familiebedrijf
 • 100% Gemaakt in Europa
 • Gespecialiseerd in het bouwen van biljart eettafels

 • Biljartmeubels kopen

  Bent u op zoek naar iets bijzonders? Dan bent u bij Biljart-Lissy.nl op de juiste plek!

  Veel mensen hebben de wens, dat ruimtes een bijzondere sfeer uitstralen. Of het nu gaat om een eigen huis, een eigen flat of een mooie huurwoning - bij ons vindt u de juiste inrichting.

  Wij kennen de wensen van onze klanten en weten hoe we aan deze wensen kunnen voldoen. Hoogwaardige materialen en ons Duitse vakmanschap zorgen voor meubels die u zullen overtuigen. Neem een kijkje in ons exclusieve meubelaanbod en laat u inspireren.

  Highlights, zoals de populaire meubelcollectie Cube met zijn strakke lijnen en talloze mogelijkheden om te variŽren, of de meubelcollectie Blanko met haar stijlvolle witte fronten, bijpassende rekkensystemen, bureaus of de tot een biljarttafel ombouwbare eettafel zijn voorbeelden van ons luxe meubelassortiment.

  Veel meubels kunnen met elkaar worden gecombineerd omdat fineer en look op elkaar zijn afgestemd.

  Hoogwaardige meubels - individueel op maat

  Als onze meubels niet in de gewenste afmetingen beschikbaar zijn, is dat geen probleem! Want wij maken uw gewenste meubels precies voor u op maat. Stuur ons de gewenste afmetingen voor uw gewenste meubels toe. Wij maken hiervoor graag een aantrekkelijk aanbod voor u. Ook de kleurstelling van uw nieuwe meubels kunt u zelf bepalen, want we produceren een aantal van onze meubelcollecties in verschillende kleuren. De meubelcollectie GENEVA is een voorbeeld van hoe veelzijdig onze meubelprogramma's zijn. De corpuselementen van massief beukenhout kunnen in verschillende kleuren worden ontworpen afhankelijk van uw interieur. Hoogwaardig meubelbeslag van het merk ""Hettich"", softclosing schuifladen en een hoogwaardig metalen frame voor de glaselementen ronden dit meubelprogramma af en laten niets te wensen over.

  Bekijk ons online aanbod en kies het gewenste meubilair voor uw woonkamer, studeerkamer, ontvangstruimte, biljart- of partyruimte. Biljart-Lissy bewijst bovendien dat kwaliteitsmeubels betaalbaar zijn.