Biljarttafels van 5ft in wedstrijdkwaliteit

Als u voor een kleine 5ft-biljarttafel kiest, betekent dit niet dat u compromissen moet sluiten: Elk van onze aangeboden modellen is kwalitatief hoogwaardig afgewerkt en naar wens voorzien van een leiplaat.

Bovendien zitten de rubberen stootbanden en het biljartlaken altijd op hetzelfde hoogte, zoals bij wedstrijdtafels.

In een handomdraai van 5ft-biljarttafel naar eettafel

Een groot voordeel van onze 5ft-biljarttafels is dat ze met enkele handgrepen in een eettafel kunnen worden omgebouwd. Omdat ze net zo groot zijn als gewone eettafels, kunnen ze perfect in elke kamer worden geplaatst.

Eenmaal omgedraaid kan men nauwelijks zien dat het een biljarttafel is. Het verrassingseffect bij het verwijderen van de afdekplaten zal door uw gasten zeker positief worden herinnerd.


Als u vaak tussen biljart- en eettafel moet wisselen, raden wij u onze draaibare modellen aan. Deze zijn bijzonder flexibel: Aan de ene kant bevindt zich het 5ft-biljartvlak, aan de andere kant een robuust en optisch aansprekend tafelblad. U hoeft slechts vier bevestigingspunten los te maken en kunt dan de plaat 360 graden draaien.

Uitdagend speelplezier en chique meubelstuk

De gaten van de 5ft-biljarttafels zijn iets kleiner dan bij wedstrijdtafels. Zo blijft het spel ondanks de gecomprimeerde grootte uitdagend en wordt niet saai.

Bij Biljart-Lissy vindt u 5ft-biljarttafels in diverse uitvoeringen. U kunt hout- lakenkleur zelf kiezen en zo een model samenstellen dat bij uw interieur past.


Met een biljarttafel van deze grootte doet u alles goed! Hij is compact en past in elke woonkamer, kan daarbij nog als eettafel worden gebruikt en is ook nog voordelig.


Het speelvlak van een dergelijke tafel is 160 x 80 cm groot, de totale afmetingen van de tafel kunnen wel iets groter zijn.

5ft-Biljarttafels bij Biljart-Lissy

Bij ons krijgt u biljarttafels die ondanks de kleine afmetingen zijn voorzien van de hoogste kwaliteit en de beste afwerking. Bovendien zijn ze echte blikvangers in uw woonkamer: Gewoon meubelstukken waarmee u samen met vrienden of familie gezellige speelavonden kunt doorbrengen.

Met een 5ft-biljarttafel van Lissy krijgt u een professionele biljarttafel in compacte uitvoering naar huis.


Mocht u op zoek zijn naar een groter model: Wij hebben ook nog biljarttafels in volgende maten:In onze webshop kunt u uw biljarttafel naar uw wensen zelf samenstellen en direct bestellen. De rest doen wij voor u: We bouwen de tafel voor u op, zodat u meteen met het spelen kunt beginnen. Kijk eens rond en laat u inspireren.