Biljarttafels 5 ft in toernooikwaliteit

Als u voor een kleine 5ft-biljarttafel kiest, betekent dit niet dat u compromissen moet sluiten: Elke van onze aangeboden modellen zijn van hoge kwaliteit en worden op aanvraag voorzien van een leistenen plaat..

In een handomdraai van een 5ft-biljarttafel naar eettafel

Een groot voordeel van onze 5ft-biljarttafels is, dat ze met slechts een paar eenvoudige stappen kunnen worden omgezet in een eettafel. Aangezien ze hetzelfde formaat hebben als conventionele eettafels, passen ze perfect in elke kamer.

Eenmaal omgebouwd ziet men amper dat het eigenlijk een biljarttafel is. Het verrassingseffect bij het verwijderen van de afdekplaten zal bij uw gasten positief in herinnering blijven.


Als u vaak wilt wisselen tussen de biljart- of eettafelfunctie, adviseren wij een van onze draaibare modellen. Deze zijn bijzonder flexibel: Aan de ene kant bevindt zich het 5ft-speelvlak, aan de andere kant een robuust en optisch aansprekend tafelblad. U hoeft slechts vier vaste punten los te draaien en de plaat vervolgens 360 graden te draaien.

Geraffineerd speelplezier en chique meubelstuk

De gaten van de 5ft-biljarttafel zijn ietsje kleiner dan die van wedstrijdtafels. Zo blijft het spel - ondanks een compactere maat - veeleisend en wordt niet saai.

Bij Biljart Lissy vindt u een breed scala aan 5ft-biljarttafels in diverse uitvoeringen. U kunt uw favoriete houtsoort en lakenkleur zelf kiezen en zo een model samenstellen dat perfect bij uw interieur past.


Met een biljarttafel van deze maat doet u alles goed! Hij is compact en past in elke woonkamer. U kunt hem bovendien als eettafel gebruiken en hij is voordelig.


Het speelvlak van deze tafel is 160 x 80 cm groot, maar de totale afmeting van het meubel is iets groter.

5ft-biljarttafels bij Biljart Lissy

Bij ons krijgt u biljarttafels die ondanks hun compacte afmetingen de hoogste kwaliteit en de beste afwerking bieden. Bovendien zijn ze echte blikvangers in uw woonkamer: Meubels die uitnodigen tot gezellige spelavondjes met vrienden of familie.

Met een 5ft-biljarttafel van Biljart Lissy haalt u een professionele en compacte biljarttafel in huis.


Als u op zoek bent naar een groter model: Bij ons zijn ook biljarttafels in grotere maten verkrijgbaar:In onze onlineshop kunt u uw biljarttafel individueel configureren en direct bestellen. De rest doen wij voor u: We bouwen de tafel voor u op, zodat u meteen met spelen kunt beginnen. Kijk eens rond en laat u inspireren.