Er is voor iedereen een passende biljarttafel

Met ons assortiment van 7ft-biljarttafels zorgen wij voor een aangename spelbeleving in uw eigen huis. Hiervoor bieden wij niet alleen verschillende modellen, maar u hebt ook de mogelijkheid om deze individueel aan te passen. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende hout- en lakenkleuren.

U kunt uw tafel ook laten uitrusten met een leistenen plaat. Hierdoor wordt de tafel bijzonder zwaar en dit vermindert trillingen. Deze kenmerken maken de tafel bijzonder geschikt voor professionele spellen.


Ongeacht de uitvoering die u kiest, garanderen wij de beste kwaliteit. Alle onderdelen zijn professioneel verwerkt. Bovendien worden onze biljarttafels vakkundig geleverd en ter plaatse gemonteerd.

Een 7ft-biljarttafel ook als eettafel gebruiken? Geen probleem!

Met een speelvlak van 198 cm x 99 cm tellen de 7ft-modellen van Biljart Lissy tot de categorie grote biljarttafels voor het thuisgebruik. Door het plaatsen van zogenaamde afdekplaten, kunt u de biljarttafel in een handomdraai ombouwen in een grote eettafel die plaats biedt aan minstens 12 personen.


Nog makkelijker gaat dit met onze draaibare biljarttafel BL-180. Maak het tafelblad heel makkelijk los van het frame en draai het 360 graden, om te wisselen tussen de verschillende functies. Het voordeel van deze tafels: Ze bieden vooral veel beenruimte, omdat ze hoger zijn dan gewone eettafels. De bijpassende stoelen vindt u in de categorie Stoelen en banken.

7ft-biljarttafels bij Biljart Lissy - en meer

In onze webwinkel vindt u een grote selectie aan 7ft-biljarttafels. De kern van onze producten is hier altijd de hoge kwaliteit als het feit dat u ze heel eenvoudig thuis kunt gebruiken. U kunt kiezen tussen modellen die er op het eerste gezicht niet als een biljarttafel uitzien of klassieke uitvoeringen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw gekozen stuk te individualiseren.


Als u een biljarttafel van 7 voet echter te groot vindt: Bij ons zijn ook andere maten verkrijgbaar. Neem een kijkje in de betreffende categorie: