Voor iedereen is er een passende biljarttafel

Met ons assortiment van 7ft-biljarttafels zorgen wij voor een aangename spelbeleving in uw eigen huis. Hiervoor bieden wij u niet alleen verschillende modellen, maar ook de mogelijkheid om deze individueel aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hout- en lakenkleuren.

Bovendien kunt u uw tafel ook voorzien van een leiplaat. Hierdoor wordt de tafel bijzonder zwaar en dit vermindert trillingen. Door deze eigenschappen is de tafel vooral geschikt voor professionele wedstrijden.


Ongeacht de door u geselecteerde uitvoering, garanderen wij u de beste kwaliteit. Alle componenten zijn professioneel verwerkt. Bovendien worden onze biljarttafels vakkundig geleverd en ter plaatse opgebouwd.

Een 7ft-biljarttafel ook als eettafel gebruiken? Geen probleem!

Met een speelvlak van 198 cm x 99 cm tellen de 7ft-modellen van Biljart-Lissy tot de grote biljarttafels voor het thuisgebruik. Door het plaatsen van zogenaamde afdekplaten, verandert u de tafel in een handomdraai in een grote eettafel, die plaats biedt aan minstens twaalf personen.


Nog makkelijker gaat het met onze draaibare biljarttafel BL-180. Maak het tafelblad eenvoudig los van het frame en draai het 360 graden om te wisselen tussen de verschillende functies. Het voordeel van deze tafels: Ze geven vooral veel beenruimte, omdat ze hoger zijn dan gewone eettafels. Bijpassende stoelen vindt u in de categorie stoelen en zitbanken.

7ft-Biljarttafels bij Biljart-Lissy - en veel meer

In onze webshop vindt u een selectie van 7ft-biljarttafels. De kern van onze producten is altijd zowel de hoge kwaliteit als het feit dat u ze heel eenvoudig thuis kunt gebruiken. U kunt kiezen uit modellen die op het eerste gezicht niet herkenbaar zijn als een biljarttafel of uit klassieke uitvoeringen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw geselecteerde product te individualiseren.


Als u een biljarttafel van 7 voet echter te groot lijkt: Bij ons zijn ook andere maten verkrijgbaar. Neem graag een kijkje in onze specifieke categorieën: