Leren fauteuils

Uw persoonlijke leren fauteuil

de juiste leren fauteuil is een zeer persoonlijke beslissing. Moet hij eerder een traditionele vorm hebben en bij uw stijlvolle omgeving passen? Of bent u op zoek naar een moderne variant die interessant design combineert met maximale functionaliteit? Klik door de individuele designcollecties van MEUBEL LISSY en vind precies de leren fauteuil die bij u past.

Een kwestie van stijl en comfort

Natuurlijk moet hij comfortabel zijn. Natuurlijk wilt u zich er op uw gemak voelen. Maar een leren stoel is ook een uitdrukking van uw persoonlijkheid. Hij gaat u vele jaren van hun leven begeleiden en moet daarom bij uw smaak en bij uw levensstijl passen. Alleen zo wordt het een duurzame vriendschap die misschien zelfs een leven lang gaat duren.

Goed design vraagt om de beste kwaliteit

Houdt u van modern, functioneel design? Bent u een vriend van gebogen lijnen en een zachtglooiende vormen? Of bent u fan van klassieke lijnen met een lange geschiedenis? Bij MEUBEL LISSY vindt u niet alleen een breed scala aan verschillende designrichtingen. U vindt hier ook een kwaliteit die boven alle twijfel uitsteekt. Opdat u van uw zorgvuldig genomen beslissing van vandaag niet morgen al spijt hebt.

Een kwestie van functionaliteit

Leren fauteuils van MEUBEL LISSY bestrijken een breed spectrum. Misschien bent u op zoek naar een strak gestoffeerde fauteuil die vorm en houding geeft aan uw leven. Misschien wilt u hem liever zacht en comfy. Of wat vindt u van een opklapbare neksteun? U kunt ook een uitschuifbare beensteun krijgen. Of u combineert uw leren stoel eenvoudig met een bijpassende kruk. Maak gewoon uw keuze en u krijgt een echte relaxstoel voor de meest ontspannen uren van uw leven. In ieder geval krijgt u een fauteuil die is ontwikkeld op basis van ergonomische aspecten en die u veel comfort en gemak biedt. Dit omvat ook rijkelijk gestoffeerde armsteunen, waarvan de sterkte precies is afgestemd op de rest van het karakter van de leren fauteuil.

Van de enkele stoel naar het complete programma

De meeste leren fauteuils van MEUBEL LISSY maken deel uit van een compleet meubelprogramma. Dit betekent dat u uw fauteuil kunt aanvullen met een bank die precies bij de stoel past. Misschien met een compacte tweepersoonsbank of met een aantrekkelijke ruime bank voor al uw gasten. Of u kiest voor een voetenbankje, een slaapbank of een krukje om uw benen op te leggen.

Het beste leer, optimaal verwerkt

De kwaliteit van leer kun je niet altijd zien. Bij MEUBEL LISSY kunt u er echter zeker van zijn dat elke leren fauteuil gemaakt is van zorgvuldig geselecteerd leer waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Het leer werd in een complex proces voorzien van soepele en duurzame eigenschappen. En het is verwerkt volgens de traditionele ambachtelijke traditie en daarmee in zijn uiteindelijke vorm gebracht.

Kleuren geheel naar uw voorstelling

De meeste leren fauteuils van MEUBEL LISSY zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld naast klassiek wit of zwart ook kiezen uit verschillende bruin- en beige tinten. Uw leren fauteuil moet immers perfect bij u passen en goed harmoniŽren met uw woonomgeving.

Elegante leren stoelen voor uw eetkamer

Leer is niet alleen een duurzaam natuurmateriaal waar u vele jaren plezier aan zult hebben. Leer verfraait ook uw woonruimte en geeft uw huis een hoogwaardige en elegante uitstraling. Dit geldt met name voor de eetkamerstoelen, waarop u en uw gasten vele aangename uren zullen doorbrengen. Er zijn dus veel redenen om bij de keuze van de gestoffeerde op kwaliteit en duurzaamheid te letten en te kiezen voor een bekleding van echt leer.

Elegantie met duurzame kwaliteiten

Een eetkamerstoel met echt leren bekleding staat voor een goede smaak en een hoog kwaliteitsbewustzijn. Leer vleit niet alleen de huid en voelt prettig aan. Het luxueuze materiaal is ook zeer robuust en daardoor probleemloos voor permanent gebruik geschikt. Uw eettafel is immers de plaats waar het hele gezin bij mekaar komt - uw eetkamerstoelen moeten dus dag in dag uit hun kwaliteiten bewijzen.

Geselecteerd leer voor blijvende vreugde

Leer is niet gewoon maar leer, de eigenschappen ervan zijn bepalend voor de langdurige kwaliteiten van een gestoffeerde stoel. Helaas herkent men op het eerste gezicht aan een leren bekleding niet van welke kwaliteit het is. Bij MEUBEL LISSY kunt u er echter vertrouwen dat alle meubels van hoge kwaliteit zijn en dat u vele jaren van uw eetkamerstoelen zult genieten. Daarvoor zorgen zorgvuldig geselecteerde leersoorten die soepel aanvoelen en hun aangename eigenschappen blijven behouden.

Perfecte verwerking volgens oude traditie

Leer is het waard om met bijzondere zorg te worden verwerkt. De leren stoelen van MEUBEL LISSY zijn het resultaat van ambachtelijke tradities die hun waarde al vele decennia hebben bewezen. Ze bieden daarmee de beste voorwaarden voor de hoogste kwaliteit en lange houdbaarheid. Zo is het leer niet alleen oppervlakkig geverfd, maar ook tot in de kern doorgeverfd. De gewenste kleurtint kan dus niet afslijten en blijft permanent behouden. Bovendien zijn de lederen bekledingen vakkundig met de hand genaaid en scheuren ze dus niet uit, zelfs niet als de stoel voortdurend in gebruik is.

Schoonheid, die nog steeds toeneemt naarmate de jaren duren

Terwijl een stoffen bekleding verslijt en op een gegeven moment moet worden vervangen, is leer een materiaal dat permanent zijn eigenschappen behoudt. Een leren kussen slijt eigenlijk zo goed als helemaal niet. Integendeel, zijn oppervlak ontwikkelt in de loop der jaren een heel eigen patina, die hem een heel speciale, zowat eerbiedwaardig uiterlijk geeft.

Design tussen traditie en moderne

Elke eettafel heeft zijn eigen karakter en vraagt daarom om stoelen die daar in stijl, materiaal en design precies bij passen. Alleen zo ontstaat een harmonieuze eenheid en kan uw eetkamer zich in harmonieuze elegantie tonen. MEUBEL LISSY biedt u een breed assortiment in verschillende stijlen. Daarbij vormen de leren stoelen een optisch hoogtepunt en getuigen van een goede smaak.

Zitbanken om op te vertoeven, ontspannen en genieten

Comfortabel plaats voor twee, drie of vier personen

De zitbanken zijn er in verschillende maten, zodat u precies de bank kunt kiezen die bij uw woonkamer en uw persoonlijke situatie past. De keuze ligt dus geheel bij u. Een bank met vier zitplaatsen. Die zal u niet in verlegenheid brengen, zelfs als veel gasten langskomen.

Robuust en toch uiterst comfortabel

een hoogwaardige zitbank is een meubelstuk dat u vele jaren, misschien zelfs een heel leven, zal begeleiden. Hij is onverwoestbaar en voelt toch aangenaam zacht en soepel aan.

Kwaliteit voor een kleine eeuwigheid

Een zitbank van LISSY biedt de beste voorwaarden voor een lange levensduur. Zijn massieve hout is onverwoestbaar en vertoont zelfs na vele lange partynachten geen zichtbare gebruikssporen.

Ergonomisch design voor het beste zitcomfort

De zitbanken van LISSY zijn er in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Wat ze echter allemaal gemeen hebben, is een ergonomisch ontwerp dat specifiek is aangepast aan de menselijke anatomie en ons een gevoel van comfort en gezelligheid geeft.

Ideaal als aanvulling en om te combineren

Twee zitbanken die over een hoek of tegenover elkaar staan, vormen al een veelzijdige en ruime zitgroep. Hier is voldoende ruimte voor een gezellige gespreksronde. Veel zitbanken kunnen bovendien met fauteuils en krukken worden aangevuld tot een uitnodigende comfortabele zitronde.