• Familiebedrijf
 • 100% Gemaakt in Europa
 • Gespecialiseerd in het bouwen van biljart eettafels
 • Beste biljart-vrienden,

  Sinds 1993 produceren wij als familieonderneming succesvol biljarttafels voor het thuisgebruik. De meeste tafels, die wij vandaag aanbieden, worden in de woonkamer gebruikt. Een biljarttafel die midden in huis staat, moet aan veel eisen voldoen. Modern design passend bij een hedendaags ambiance, massief hout in diverse kleuren, edelstaal en glas zorgen niet alleen voor een elegante maar ook voor een aantrekkelijke inpassing van de pooltafel in uw woonkamer interieur.

  Bij het ontwerp van onze tafels hebben wij een bijzonder oogmerk op de praktische eettafelfunctie gelegd. Door het gebruik van een tafelblad ontstaat uit de meeste modellen heel eenvoudig een volwaardige en gemakkelijke eettafel voor 12 personen. Zo kunt u de functionaliteit combineren met plezier voor het hele gezin.

  Misschien heeft u als doelstelling, veel te trainen om uw spel te verbeteren, misschien nodigt u uw beste vrienden uit om thuis samen te genieten van een potje biljart, misschien heeft u aan het eind van de dag behoefte tot ontspanning door een potje biljarten of misschien wilt u ook gewoon een poosje alleen spelen om duizend-en-een gedachten en nieuwe ideeŽn te creŽren - dit alles kan met biljart.

  Elke door ons gemaakte tafel, ongeacht of deze als elegant meubelstuk, eettafel of conferentietafel wordt gebruikt, is een volwaardige wedstrijdtafel die voldoet aan de internationale normen van de WPBA (World Pool Billard Association).

  Wij willen u laten zien, hoe biljart als gezellige en sociale happening - vooral ook bij u thuis - uw woonplezier kan verhogen en waarbij kwaliteit, design en maatwerk op een indrukwekkende manier met elkaar gecombineerd worden.

  Familie Lissy


  Biljarttafels voor thuis - voor een bijzonder woonmoment!