• Familiebedrijf
 • 100% Gemaakt in Europa
 • Gespecialiseerd in het bouwen van biljart eettafels

 • 6.1 De bestelling wordt meteen, uiterlijk echter op de volgende werkdag door de aanbieder verwerkt.

  6.2 De levertijd bedraagt bij bestellingen van biljarttafels 6 tot 8 weken.

  6.3 Mocht er door omstandigheden vertraging in de levering optreden dan zullen wij de klant daarvan automatisch via de e-mail op de hoogte stellen. De klant heeft dan te allen tijde voor de levering het recht, kosteloos zijn bestelling in te trekken of wijzigingen door te voeren, in zoverre niets anders is vastgelegd.

  6.4 Bij overmacht heeft Billard Herstellung & Vertrieb Adrian Lissy het recht de overeenkomst te ontbinden. In geval van overmacht heeft de klant geen recht op schadevergoeding.


  7. Kosten voor verpakking en verzending

  7
  .1 De kosten voor de verpakking worden door de aanbieder overgenomen.

  7.2 Tot een bestelwaarde van 150 euro berekenen wij binnen Nederland 15,00 euro leveringstoeslag per bestelling. Vanaf een bestelwaarde van 150,00 euro leveren wij binnen Nederland vrij huis (m.u.v. biljarttafels en meubels).

  7.3 Vanaf een totale bestelwaarde van 150,00 Euro naar Nederland leveren wij vrij huis. U moet echter rekening houden met het feit dat artikelen uit het buitenland onderhevig kunnen zijn aan invoerrechten.

  7.4. Bij bestellingen van biljarttafels en meubels bedragen de kosten per levering naar Nederland 295,00 euro. Het transport binnenshuis en de montage kunnen door ons verricht worden op voorwaarde dat er 2 - 4 helpers aanwezig zijn. De leveringen geschieden op individuele afspraak.