Wedstrijd-biljarttafel met afdekplaat kopen

Een biljarttafel met tafelblad is perfect voor als u geen aparte biljartkamer in uw huis hebt. Of als u uw biljarttafel in een hobbykamer wilt plaatsen en ook voor gezellige avondjes wilt gebruiken. Misschien overweegt u een grote eettafel in uw woonkamer te plaatsen, die u in een handomdraai in een volwaardige biljarttafel kunt ombouwen. Dan is een biljarttafel van Biljart-Lissy met extra tafelblad de juiste oplossing. De biljarttafel met tafelblad zijn niet alleen perfect om biljart op te spelen, maar zijn ook ideaal om in samen met familie of vrienden gezellig aan te eten en te vieren.

Biljart spelen als een professional

Elke biljarttafel van Biljart-Lissy heeft als basis een solide constructie die een hoge stabiliteit garandeert, en overtuigt bovendien door een stijlvol design. Hierbij hoort ook een massief frame van het beste timmerwerk en een solide speeloppervlak met perfecte speleigenschappen. De biljarttafels van Biljart-Lissy met extra tafelblad zijn hier geen uitzondering. Op biljarttafels van Lissy kunt u verschillende soorten biljart spelen, zoals poolbiljart, Russisch biljart, Engels biljart, Snooker of carambole. De verschillende snooker- en poolballen en andere accessoires kunt u natuurlijk ook direct bij Biljart-Lissy kopen. Een biljarttafel met een tafelblad die perfect in de eetkamer past heeft het voordeel dat hij ook perfect geschikt om er verschillende biljartvarianten op te oefenen.

Biljarttafels met eettafelfunctie

Deze veelzijdige Biljarttafel eettafel combinaties zijn voorzien van een driedelig tafelblad. Deze losse bladen kunnen eenvoudig door één persoon worden neergelegd en weer worden verwijderd. Het is niet alleen een optimale bescherming voor het gevoelige speelvlak. Het tafelblad maakt van uw biljarttafel in een handomdraai een volwaardige eettafel. Door de grootte van het speelvlak heeft de tafel een bijzonder ruime maat, die ook voldoende plaats biedt voor een groter gezelschap. Ideaal dus als u niet alleen een begaafde biljartspeler bent, maar ook een begaafde hobbykok en graag vrienden en familie met uw kookkunsten wilt verwennen.

De biljarttafels met afneembaar tafelblad van Biljart-Lissy hebben een optimale hoogte, die geschikt is voor zowel een potje biljart als ook een gezellig etentje met vrienden. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat er voldoende ruimte is voor de benen en knieën.

Biljarttafel met afdekplaat - alles heeft zijn plaats

Bij Biljart Lissy heeft alles zijn plaats. Als u zich afvraagt waar naartoe met het omvangrijke tafelblad van uw biljarttafel tijdens een gezellig potje pool, dan hebben wij de juiste oplossing voor u. Sommige biljarttafels zijn leverbaar met een speciale houder onder de tafel, waar de verwijderde tafelbladen heel handig plaats vinden. Als alternatief is er ook een bijpassende wandhouder beschikbaar. Dus u hoeft zich bij een biljarttafel met afneembaar tafelblad nooit zorgen te maken over waar u de afdekplaat kunt laten.