Veelzijdige biljarttafels: BL-180 Metal en BL-180 Wood

BL-180 Metal en BL-180 Wood: Dit zijn de modelnamen van onze handige draaibare biljarttafels. Zoals de namen al suggereren, kunt u bij het frame kiezen uit twee verschillende materialen: Metaal of hout. Afhankelijk van wat beter bij uw interieur en smaak past. U kunt uw biljarttafel echter nog verder aanpassen. Wij bieden bijvoorbeeld nog een selectie aan hout- en metaalsoorten en lakenkleuren.

Handig en hoogwaardig: De beste biljart-kwaliteit voor thuis

Als u voor een van onze draaibare modellen kiest, kiest u ook voor een high-end sportapparaat. Al onze biljarttafels baseren op internationale wedstrijdnormen en worden aan de hand daarvan gepland en gebouwd. Onze draaibare biljarttafels zijn standaard voorzien van een leistenen plaat, die niet alleen voor voldoende gewicht en stabiliteit zorgt, maar ook voor een onmiskenbare spelbeleving. Daarnaast gebruiken we professionele rubberen stootbanden en biljartlakens.

Draaibare biljarttafel: Van speelplezier tot gezellig dineren

Als eettafel worden onze veelzijdige modellen vooral gekenmerkt door veel ruimte. Ze bieden veel beenruimte en zijn iets breder als in de handel verkrijgbare modellen.

Na het diner kunt u uw gasten heerlijk verbazen: draai het tafelblad in een handomdraai om en daag uw vrienden uit tot een spannend potje biljart.


Onze draaibare biljarttafels hebben een modern design, maar passen goed in elke woonkamer. Ze zijn optisch niet te dominant en kunnen door veel individuele opties precies aan de rest van uw interieur worden aangepast.

Biljart Lissy: Uw specialist voor draaibare biljarttafels

Draaibare biljarttafels zijn het neusje van de zalm voor iedereen die vaak biljart speelt en hier ook graag thuis van wil kunnen genieten. U bespaart hiermee ruimte en kunt de tafel, naast het biljartspel, ook nog voor andere dingen gebruiken - niet alleen als eettafel. U kunt de omgedraaide biljarttafel ook op kantoor als vergadertafel gebruiken. Met een model uit de serie BL-180 van Biljart Lissy haalt u het beste van twee werelden in huis.