Veelzijdige biljarttafels: BL-180 Metal en BL-180 Wood

BL-180 Metal en BL-180 Wood: Dit zijn de modelnamen van onze handige draaibare biljarttafels. Zoals de namen al suggereren, kunt u bij het frame kiezen uit twee verschillende materialen: Metaal of hout. Afhankelijk van wat beter in uw interieur of bij uw smaak past. U kunt uw biljarttafel echter nog verder aanpassen. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit verschillende soorten hout en metaal en diverse lakenkleuren.

Praktisch en hoogwaardig: de hoogste biljartkwaliteit voor thuis

Wanneer u kiest voor een van onze draaibare modellen, kiest u ook voor een high-end sportapparaat. Al onze biljarttafels baseren op internationale wedstrijdnormen en worden zodanig gepland en gebouwd. Onze draaibare biljarttafels zijn standaard voorzien van een leistenen plaat, die zorgt voor voldoende gewicht en stabiliteit, maar ook voor een onmiskenbare speelbeleving. Daarnaast gebruiken we professionele rubberen stootbanden en biljartlakens.

Draaibare biljarttafel: Van speelplezier tot gezellig tafelen

Als eettafel kenmerken onze draaibare modellen zich vooral door veel ruimte. Ze bieden veel beenruimte en zijn iets breder dan andere de in de handel verkrijgbare modellen.

Na de maaltijd kunt u uw gasten tenslotte verrassen: Draai het tafelblad razendsnel om en daag uw vrienden uit tot een spannend potje biljart.


Onze draaibare biljarttafels hebben een zeer modern ontwerp, maar passen toch goed in elke woonkamer. Ze zijn niet te dominant en kunnen door veel individuele opties precies aan de rest van uw interieur worden aangepast.

Biljart-Lissy: Uw specialist in draaibare biljarttafels

Draaibare biljarttafels zijn de topper voor iedereen die vaak biljart speelt en hiervan ook graag thuis willen kunnen genieten. U bespaart hiermee ruimte en kunt de tafel naast het biljartspel ook nog voor andere dingen gebruiken - niet alleen als eettafel.

U kunt de omgedraaide biljarttafel ook op kantoor als vergadertafel gebruiken. Met een model uit de serie BL-180 van Biljart Lissy haalt u het beste van twee werelden in huis.