Outdoor-Biljarttafel: Kan hij werkelijk het weer trotseren?

Door het combineren van weerbestendige houtsoorten en een corrosiebestendige metalen constructie zijn onze outdoor-biljarttafels uitstekend beschermd tegen temperatuurschommelingen en vocht. Zelfs in de herfst en winter kunnen ze buiten blijven. Om een optimale en volledige bescherming van het speelvlak en de afdekplaten te garanderen, krijgt u er een weerbestendig afdekzeil bij. Het beschermt de biljarttafel tegen zware regen en slechte weersomstandigheden. Hoewel het niet verplicht is, raden wij u toch aan om de biljarttafel onder een afdak te plaatsen.

Biljarttafel of eettafel? Allebei!

Naast de bestendigheid overtuigen onze weerbestendige biljarttafels door een modern design en hoogwaardige afwerking. Maar ze kunnen nog veel meer: Dankzij het driedelige tafelblad kunt u de biljarttafel snel omwisselen in een grote tuintafel. Het speelvlak wordt beschermd en de tafel kan worden gebruikt voor barbecuefeestjes of gezellige avondjes buiten. Met zijn grootte van 7ft zorgt de outdoor-biljarttafel voor veel beenruimte en biedt plaats voor maximaal 14 personen.

De voordelen van een outdoor-biljarttafel

Als u kiest voor een van onze outdoortafels, krijgt u een biljarttafel van wedstrijdformaat. Hierdoor kunnen professionele spelers ook buitenshuis hun biljartvaardigheden verfijnen. Bovendien zijn onze biljarttafels uitgerust met een leiplaat en rubberstootbanden volgens professionele normen. Het speciale outdoorlaken van Simonis is bovendien UV-bestendig. Wij maken van biljart een zeer bijzondere ervaring. Door het feit dat u ook in de open lucht uw hobby kunt uitoefenen, wordt het een ontspannen vrijetijdsactiviteit direct op uw terras. Met een outdoor-biljarttafel wordt uw volgende tuinfeest wordt gegarandeerd een bijzonder leuk evenement.

Biljart-Lissy: Hoogwaardige biljarttafels voor binnen en buiten

Een outdoor-biljarttafel voor van Biljart-Lissy is het perfecte alternatief als u niet genoeg ruimte in de woonkamer hebt. Door de weerbestendigheid en de hoge kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken of uw tafel wel bestand is tegen regen of zon. Een handige bijkomstigheid is, dat u hem in een handomdraai kunt omwisselen in een ruime terrastafel voor barbecuefeestjes of andere gelegenheden waarbij u thuis veel gasten krijgt. Daarbij verliest de tafel geenszins aan speelkwaliteit: Ook ervaren spelers komen hier aan hun trekken.


Wilt u uw biljarttafel toch liever binnenshuis gebruiken? Natuurlijk bieden wij ook verschillende indoor modellen. Neem een kijkje in de hele categorie biljarttafels.