Outdoor-Biljarttafel: Kan hij het weer echt trotseren?

Door de combinatie van weerbestendige houtsoorten en een corrosiebestendige metalen constructie zijn onze outdoor-biljarttafels uitstekend bestand tegen temperatuurschommelingen en vocht. Zelfs in de herfst en winter mogen ze buiten blijven. Om een optimale en volledige bescherming van het speelvlak en de afdekplaten te garanderen, krijgt u er een weerbestendig afdekzeil bij. Het beschermt de biljarttafel tegen zware regen en slechte weersomstandigheden. Hoewel het niet verplicht is, raden wij u toch aan om de biljarttafel onder een afdak te plaatsen.

Biljarttafel of eettafel? Allebei!

Naast de weerbestendigheid overtuigen onze robuuste biljarttafels door een modern design en hoogwaardige afwerking. Maar ze kunnen nog veel meer: Dankzij het driedelige tafelblad kunt u de biljarttafel snel ombouwen in een grote tuintafel. Het speelvlak wordt beschermd en de tafel kan worden gebruikt voor barbecuefeestjes of gezellige avondjes buiten. Door zijn afmetingen van 7 voet biedt de outdoor-biljarttafel veel beenruimte en plaats voor maximaal 14 personen.

De voordelen van een outdoor-biljarttafel

Als u een van onze outdoor-tafels kiest, ontvangt u een biljarttafel in wedstrijdformaat. Hierdoor kunnen professionele spelers ook buitenshuis hun biljartvaardigheden trainen. Onze biljarttafels zijn bovendien uitgerust met een leiplaat en rubberen stootbanden volgens professionele normen. Het speciale outdoor-laken van Simonis is bovendien UV-bestendig. Wij maken van biljart een zeer bijzondere ervaring. Door het feit dat u ook in de open lucht uw hobby kunt uitoefenen, wordt biljart een ontspannen vrijetijdsactiviteit direct op uw terras. Met een outdoor-biljarttafel wordt uw volgende tuinfeest wordt gegarandeerd een bijzonder leuk evenement.

Biljart Lissy: Hoogwaardige biljarttafels voor binnen en buiten

Een outdoor-biljarttafel van Biljart Lissy is het perfecte alternatief als u niet genoeg plaats in de woonkamer hebt. Door de weerbestendigheid en de hoge kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken of uw tafel wel bestand is tegen regen of zon. Een handige bijkomstigheid is, dat u hem in een handomdraai kunt omwisselen in een ruime terrastafel voor barbecuefeestjes of andere gelegenheden waarbij u veel gasten hebt. Daarbij verliest de tafel geenszins aan speelkwaliteit: Ook ervaren spelers komen op hun kosten.


Wilt u toch liever een biljarttafel voor binnen? Natuurlijk bieden wij ook verschillende indoor modellen. Neem een kijkje in de complete categorie Biljarttafels.