Moderne biljarttafels & biljarttafelproductie - onze specialiteit sinds 1993

Door onze decennialange ervaring in het produceren van biljarttafels kunnen wij u niet alleen tot in het kleinste detail geplande biljarttafels aanbieden, maar ook met de hand vervaardigde tafels. In principe gaan we bij Biljart Lissy ervan uit dat u slechts één biljarttafel in uw leven wilt kopen. Daarom focussen wij op een hoge kwaliteit en een zo tijdloos mogelijk design. Uit onze ervaring kunnen we zeggen dat de belastbaarheid van onze biljarttafels enorm hoog is en ze dus ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Eindproduct van hoge kwaliteit: Design-biljarttafels voor elke ruimte

De meeste delen van onze biljarttafels zijn gemaakt van massief hout. Bij sommige modellen maken we ook gebruik van een metalen constructie om een bijzonder design te creëren. Of u uw biljarttafel liever in uw hobbykamer of in de woonkamer wilt neerzetten, laten wij aan u over. In onze biljart-webwinkel bieden wij tafels in een eigentijds design en oplossingen die op uw behoeften zijn afgestemd, bijvoorbeeld een outdoortafel voor op uw terras.

Van biljarttafel tot moderne eettafel

Sommige van onze biljarttafelmodellen kunnen worden gebruikt als eettafel. Een driedelige afdekplaat zorgt voor de bescherming van het speelveld. Na het biljarten kunnen de massieve houten platen op de tafel worden gelegd. Ze wegen ongeveer 12 kilo per stuk en kunnen in een houder onder de biljarttafel worden bewaard. Alternatief zijn er ook wandhouders verkrijgbaar. Als u vaak tussen de twee functies wilt wisselen, is één van onze draaibare modellen het meest geschikt. De tafelbladen van de BL-180-serie kunt u naar wens eenvoudig 360 graden draaien. Zo kunt u heel makkelijk switchen tussen biljart- en eettafel.

Moderne biljarttafels individueel op u afgestemd

Om bij een moderne biljarttafel te voldoen aan uw persoonlijke smaak, bieden wij een groot aantal modellen aan. Dankzij de aantrekkelijke ontwerpen in verschillende stijlen vindt ook u een tafel die bij uw interieur past. Bovendien kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en maten. Het hout - meestal beuken of eiken - wordt gebeitst in verschillende kleuren. Het bijpassende biljartlaken kunt u ook zelf uitkiezen. Zo zijn er veel mogelijkheden om uw biljarttafel individueel samen te stellen.

Biljart Lissy: De weg naar uw eigentijdse biljarttafel


Bestel uw moderne biljarttafel in een tijdloos design gewoon online! Daarna hebt u ongeveer 6 tot 8 weken geduld nodig. Dit komt doordat elke tafel gebouwd wordt volgens de individuele wensen van de klant en wij alleen op bestelling produceren. Het grootste deel wordt met de hand vervaardigd, wat een uitstekende afwerking van onze producten betekent. Wij verzorgen het transport en ook om de montage hoeft u zich geen zorgen te maken: Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk thuis kunt biljarten.