Moderne biljarttafels & biljarttafelproductie - onze specialiteit sinds 1993

Door onze decennialange ervaring in het produceren van biljarttafels kunnen wij u niet alleen tot in het kleinste detail geplande biljarttafels aanbieden, maar ook handgemaakte tafels. In principe gaan we bij Biljart-Lissy ervan uit dat u slechts een biljarttafel in uw leven wilt kopen. Daarom focussen wij op een hoge kwaliteit en een zo tijdloos mogelijk design. Uit onze ervaring kunnen we zeggen dat de belastbaarheid van onze biljarttafels enorm hoog is en ze dus ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Hoogwaardig eindproduct: Design-biljarttafels voor elke ruimte

De meeste delen van onze biljarttafels zijn gemaakt van massief hout. Bij sommige modellen maken we ook gebruik van een metalen constructie om een uitzonderlijk design te creëren. Of u uw biljarttafel liever in uw recreatieruimte of in de woonkamer wilt neerzetten, laten wij aan u over. In onze biljart-webshop bieden wij tafels in een modern design en op uw behoefte afgestemde oplossingen - bijvoorbeeld een outdoortafel voor uw terras.

Biljarttafels naar een moderne eettafel omwisselen

Sommige modellen van onze biljarttafels kunnen ook als eettafel worden gebruikt. Een driedelige afdekplaat zorgt voor de bescherming van het speelveld. Na het biljarten kunnen de massieve houten platen op de tafel worden getild. Ze wegen ongeveer 12 kilo per stuk en kunnen in een houder onder de biljarttafel worden bewaard. Alternatief kunt u ook twee wandhouders krijgen. Als u vaak tussen de twee functies wilt wisselen, is een van onze draaibare modellen het meest geschikt. De tafelbladen van de BL-180 serie kunnen naar wens eenvoudig 360 graden worden gedraaid. Zo kunt u gemakkelijk tussen biljart- en eettafelfunctie wisselen.

Moderne biljarttafels op maat

Om bij een moderne biljarttafel te voldoen aan uw persoonlijke smaak, bieden wij een groot aantal modellen aan. Dankzij de aantrekkelijke ontwerpen in verschillende stijlen vindt u ook een tafel die bij uw interieur past. Bovendien kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en maten. Het hout - meestal beuken of eiken - wordt gebeitst in verschillende kleuren. Het biljartlaken kunt u ook zelf uitkiezen. Zo zijn er veel mogelijkheden om uw biljarttafel individueel samen te stellen.

Biljart-Lissy: De Weg naar uw moderne biljarttafel

Als u uw woning wilt verrijken met een eigentijdse biljarttafel, adviseren wij u graag. Laat de catalogus en hout- en stofmonsters gemakkelijk naar huis sturen. Daarnaast hebben we een showroom waar veel actuele modellen worden tentoongesteld. Die ligt aan de Möhnesee in Noord-Rijnland-Westfalen.


Bestel uw biljarttafel in modern design gewoon online! Daarna heeft u ongeveer 6 tot 8 weken geduld nodig. Dit komt doordat elke tafel gebouwd wordt volgens de individuele wensen van de klant en er alleen op bestelling geproduceerd wordt. Het grootste deel wordt in handwerk vervaardigd wat een uitstekende verwerking van onze producten betekent. Wij verzorgen het transport en ook om de opbouw hoeft u zich geen zorgen te maken: Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt beginnen met biljarten.