• Familiebedrijf
 • 100% Gemaakt in Europa
 • Gespecialiseerd in het bouwen van biljart eettafels

 • Wat moet ik weten voordat ik een biljarttafel aanschaf?  Ruimte voor de biljarttafel  De meeste van onze biljarttafels worden tegenwoordig in woonkamers geplaatst. Ze worden tevens als eettafel gebruikt. De optimale maat voor een eettafel is 6ft of 7ft, daarom worden deze afmetingen het meeste gekozen. Men wil immers de woonkamer niet te vol zetten. Er moet bovendien rekening worden gehouden met stoelen en ander meubilair, zodat er genoeg ruimte overblijft om te kunnen biljarten.


  Hoeveel ruimte er nodig is voor een biljarttafel kunt u hier zien:


  Toegang binnenshuis  Het opbouwen van de biljarttafel op de begane grond is bij alle tafelformaten meestal geen probleem. Voor leveringen naar hogere verdiepingen of in kelders is er voldoende ruimte in het trappenhuis nodig. Er moet rekening worden gehouden met de afmetingen van het grootste element.

  In bijzondere gevallen kan een meubellift worden gebruikt. Met deze oplossing hebben wij zeer goede ervaringen. Vraag ons naar de opties.

  Houd er rekening mee, dat wij 9ft-tafels alleen met een enkeldelige leistenen plaat aanbieden en deze dan alleen op de begane grond kunnen opbouwen.

  De klant is altijd verantwoordelijk voor de vrije toegang tot de kamer. Voor woningen of appartementen die zich op de eerste verdieping of hoger bevinden en moeilijk toegankelijk zijn, leveren wij alleen tot op de begane grond.

  U kunt ons vooraf graag een korte beschrijving sturen van de route binnenshuis. U kunt de beschrijving ook invoegen in het opmerkingenveld van de bestelling.


  Opbouwen van de biljarttafel  Onze tafels worden gedemonteerd geleverd en door onze vakmonteurs ter plaatse voor u opgebouwd, zodat u direct kunt starten met spelen. Meestal hebben wij 2 uur nodig voor de montage. Bij een moeilijk toegankelijke montageplaats kan het monteren wat langer duren.
  Bij het transporteren binnenshuis hebben wij twee extra STERKE helpers nodig die onze monteurs kunnen helpen bij het dragen van de zware onderdelen. De leveringskosten zijn al inclusief montage door ons vakpersoneel.  Levertijd  De levertijd is meestal 8 weken. Om organisatorische en technische redenen kan het in sommige gevallen ook één of twee weken langer duren. De exacte levertijd wordt altijd vermeld in de orderbevestiging.


  Biljarttafels die wij sneller kunnen leveren, vindt u in onze categorie SALE.

  Eén week voor de levering sturen wij u een e-mail met de exacte verzenddatum. Hierbij geven we altijd een tijdvenster van vier uur aan waarin wij arriveren en de tafel speelklaar voor u gaan opbouwen. Aangezien wij onze leveringen volgens de kalenderweken plannen en zeer zelden vrije data hebben, kan de volgende mogelijke datum tot 6 weken later zijn.


  Betaling  Bij elke bestelling berekenen wij een aanbetaling van 10 %. Het resterende bedrag betaalt u zodra de tafel speelklaar is gemonteerd.

  De factuur wordt altijd door ons vakpersoneel meegeleverd. Betaling ter plaatse met EC- of creditcard is helaas niet mogelijk. U hebt de mogelijkheid om het restbedrag contant, via online bankieren of via PayPal te betalen.

  Bij verhuizingen of herspanning van de tafel bieden wij alleen vooruitbetaling aan. Na ontvangst van uw overschrijving zullen wij een afspraak met u maken.


  Garantie & aansprakelijkheid  Op onze biljarttafels hebt u twee jaar garantie.
  Als fabrikant proberen we wel eerst de defecte onderdelen te vervangen. Bovendien staan wij ook na afloop van de garantietermijn nog voor onze klanten klaar voor het wisselen van het biljartlaken of bij een verhuizing.


  Showroom, Stalen, Catalogus  Als u onze tafels wilt komen bekijken, bent u van harte welkom. U vindt onze showroom in Möhnesee, Duitsland. Maak wel eerst telefonisch een afspraak met ons.

  U kunt houten en stoffen stalen gemakkelijk online bestellen. Het verzenden van de stalen is gratis voor u. U kunt het juiste formulier HIER vinden.

  Onze huidige catalogus vindt u HIER


  Gewicht en verplaatsbaarheid van een biljarttafel  Vaak worden we door onze klanten naar het gewicht van onze biljarttafels gevraagd.

  Een biljarttafel weegt tussen de 150 en 500 kg. De tafels met een enkeldelige leiplaat kunnen meestal door 4 personen worden verplaatst. Als u de biljarttafel vaak wilt verplaatsen, adviseren wij een biljarttafel op wieltjes. Nadat de tafel is verschoven, moet hij wel opnieuw ingesteld worden.


  Eettafel-afdekplaten  Voor onze biljarttafels bieden wij afdekplaten aan, die uit drie delen bestaan. Samen met de plaat worden extra houten delen voor het speelvlak geleverd. Deze houten elementen voorkomen het wegglijden, geven de afdekplaat extra stabiliteit en zorgen ervoor dat de bladen niet gaan doorzakken.


  De afdekplaten kunnen met behulp van een houder tegen de muur worden geleund of we monteren (tegen meerprijs) een houder onder de tafel waarin de platen kunnen worden opgeborgen. Dit is echter niet bij alle modellen mogelijk.

  Als u zich zorgen maakt dat vloeistof het laken kan beschadigen, raden wij u aan een folie onder de plaat te plaatsen.

  Bij ons vindt u bovendien alles rondom biljarttafels.
  Ook stoelen, zitbanken en nog veel meer.