Ideaal voor een eigen biljartkamer

Bij een tafelgrootte van 9ft hebt u voldoende ruimte nodig. Let er vooral op dat u aan elke kant van de biljarttafel minstens 150 cm afstand tot de muur hebt. Alleen zo kunnen alle bewegingen probleemloos worden uitgevoerd. Zo'n tafel staat daarom het beste in een speciale ruimte. Maar omdat u onze 9ft-biljarttafels kunt ombouwen naar een eettafel, is deze ook geschikt voor gebruik in een grote woon- of eetkamer.

Van 9ft-biljarttafel naar eettafel in een handomdraai

Een paar handgrepen zijn voldoende om het speelveld om te bouwen in een robuust tafelblad. Hiervoor hoeft u alleen de 3-delige afdekplaat op het speelveld te plaatsen. Nog makkelijker gaat dit met onze draaibare biljarttafels: binnen enkele ogenblikken kunt u de zekeringen losmaken en het tafelblad 360 graden draaien. Daarmee kan de tafel als praktische aanvulling op uw interieur worden gebruikt maar ook als vergadertafel op kantoor. Diners met vrienden of zakelijke gesprekken kunnen zo worden afgerond met een ontspannen rondje biljart. Aan een tafel van deze grootte kunnen maximaal 14 personen comfortabel zitten.


Wij bieden al onze 9ft-biljarttafels aan met leistenen- en houten speelplaat. De leistenen plaat zorgt niet alleen voor een aantrekkelijk uiterlijk, maar verhoogt vooral het gewicht van de tafel. Dit zorgt voor een bijzonder hoge stabiliteit en vermindert trillingen - de basisvoorwaarden voor professionele biljart.

9ft-Biljarttafels in ons assortiment

In onze biljarttafel-webshop vindt u diverse 9ft-biljarttafels. Het beste: ze kunnen optisch aan uw interieur worden aangepast. Maak een keuze uit verschillende hout- en lakenkleuren en stel een tafel naar uw smaak samen. Opdat u direct kunt beginnen met spelen, leveren wij onze biljarttafels en laten deze door onze specialisten vakkundig opstellen en uitlijnen.


Wij bieden onze biljarttafels ook aan in de volgende maten: