Ideaal voor een eigen biljartkamer

Voor een tafelgrootte van 9 voet hebt u voldoende ruimte nodig. Let er vooral op dat u aan elke kant van de biljarttafel minstens 150 cm afstand tot de muur hebt. Alleen zo kunnen alle bewegingen zonder problemen worden uitgevoerd. Deze tafel staat daarom het beste in een speciaal ingerichte biljartkamer. Maar aangezien onze 9ft-biljarttafels ook als eettafel kunnen worden omgebouwd, zijn ze ook geschikt voor in een grote woon- of eetkamer.

Van 9ft-biljarttafel tot eettafel in een oogwenk

Er zijn maar een paar handgrepen nodig om het speelveld om te bouwen tot een robuust tafelblad. Hiervoor hoeft u alleen de driedelige afdekplaat op het speelveld te plaatsen. Daarmee kunt u de tafel als praktische aanvulling op uw interieur gebruiken maar ook als vergadertafel op kantoor. Diners met vrienden of zakelijke gesprekken kunt u zo afronden met een ontspannen potje biljart. Aan deze tafel kunnen tot 14 personen comfortabel zitten.


Al onze 9ft-biljarttafels bieden wij ook met leiplaten aan. Dit zorgt voor een bijzonder hoge stabiliteit en vermindert trillingen - basisvereisten voor professioneel biljart.

9ft-biljarttafels in ons assortiment

In onze online biljartwinkel vindt u verschillende biljarttafels van 9 voet. Het beste: u kunt ze optisch aan uw interieur laten aanpassen. Maak een keuze uit de verschillende hout- en lakenkleuren en stel een tafel naar uw smaak samen. Zodat u meteen kunt beginnen met spelen, leveren wij onze biljarttafels direct naar uw huis of bedrijf en laten ze professioneel opstellen en uitlijnen door onze vakmonteurs.


Wij hebben ook biljarttafels in de volgende maten: