De voordelen van een 6ft-biljarttafel

Een 6ft biljarttafel biedt gepassioneerde biljartspelers de mogelijkheid om hun passie ook binnen hun eigen vier muren uit te oefenen. Daarvoor is niet eens een speciale ruimte nodig. In onze winkel vindt u biljarttafels die optisch goed in uw interieur passen en vooral praktisch zijn: U kunt ze namelijk flexibel ombouwen in een eettafel.

Biljarttafel een eettafel in één

6ft-biljarttafels die u in een eettafel kunt ombouwen, krijgt u bij ons in twee uitvoeringen. Enerzijds hebben we modellen waarbij u het speelveld kunt afdekken met hoogwaardige afdekplaten.


Als u echter vaak wilt wisselen tussen de functies van de tafel, is een biljarttafel waarvan u het tafelblad 360 graden kunt draaien beter geschikt. Omdat het tafelblad slechts op vier punten met het frame is verbonden, kan de tafel in een paar tellen worden omgedraaid. Dit door Biljart Lissy gepatenteerde draaibare tafelmodel is uniek in de branche en gegarandeerd een blikvanger.

Een 6ft-biljarttafel voor elke gelegenheid

Met een speelvlak van 182 cm x 91 cm biedt een 6ft-biljarttafel voldoende speeloppervlak, maar ook voldoende plaats om als eettafel te fungeren. Een biljarttafel van deze grootte biedt ruim plaats aan tien personen zonder verlies van beenruimte. Nodig uw vrienden en familie uit voor een lekker etentje met daarna een potje biljart. Misschien kunt u afspreken dat de verliezer de afwas doet?


We hebben het onze missie gemaakt niet alleen biljarttafels aan u te verkopen. Onze artikelen zullen ideaal bij uw meubels passen. Als eettafel bieden ze plaats voor veel gasten en als biljarttafel de beste speelbeleving - voor zowel hobbyspelers als professionals.

Biljart Lissy: Biljarttafels van hoogwaardige kwaliteit in ons 6ft-assortiment

Onze 6ft-biljarttafels zijn gemaakt van massief hout en voldoen aan alle huidige normen. Bovendien zijn ze zeer robuust en hebben een modern design. Optioneel kunt u een leiplaat laten inbouwen, wat vooral door professionals wordt gewaardeerd. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige materialen zoals rubberstootbanden en lakens die ook bij professionele tafels worden gebruikt. Of het nu gaat om uw woonkamer, kantoor of uw club - een 6ft-biljarttafel van Biljart Lissy voldoet altijd aan de behoeften van haar klanten en biedt naast functionaliteit ook design en kwaliteit.


Naast 6ft-biljarttafels bieden wij nog biljarttafels in andere maten. Neem een kijkje in de betreffende categorie: