Aramith: Caramboleballen van fenolhars

Alle ballen van deze fabrikant zijn ontworpen voor een zeer nauwkeurig spel. Ze zijn gemaakt van fenolhars en gegarandeerd polyestervrij.

Alle eigenschappen die vooral van veeleisende spelers worden verwacht, zijn in deze ballen gecombineerd:


Een gelijkmatige dichtheid en een exacte balans zijn onmisbaar voor het controleren van tempo, looprichting, rolbeweging en kaatseigenschappen van de caramboleballen. Door het volledig uitgeharde fenolhars wordt het materiaal compleet gestabiliseerd, waardoor elke bal van Aramith een heel gelijkmatige dichtheid heeft. Omdat het zwaartepunt precies in het midden ligt, zijn de caramboleballen in balans en hebben een heel nauwkeurige rolbeweging op de biljarttafel.

Voor een perfect carambolespel: Professionele ballen voor thuis

Veel belangrijker dan de baltoleranties zijn de kaatseigenschappen van de ballen. Alleen een berekenbare terugkaatsing maakt de strategische positionering van de bal mogelijk zodat de volgende stoot kan worden geoptimaliseerd. De unieke elasticiteit van de Aramith-fenolhars zorgt voor perfecte kaatseigenschappen, waardoor de speler elke stoot nauwkeurig kan sturen.


Een bevestiging voor de hoge kwaliteit van deze caramboleballen: Ze worden ingezet door de meeste professionele wedstrijdorganisaties, verenigingen en amateurliga’s in competities en kampioenschappen wereldwijd.

Caramboleballen kopen bij Biljart-Lissy

In onze webshop vindt u hoogwaardige caramboleballen van Aramith. De bijpassende biljarttafels vindt u natuurlijk ook bij ons! Daarbij horen ook outdoortafels biljarttafels die u kunt ombouwen naar een eettafel. Kijk graag eens rond!


Bij ons kunt u ook een carambolebal laten graveren. Ideaal als trofee of als cadeau voor echte biljartliefhebbers.