De meubelcollectie ""BL228"" bestaat uit een groot aantal verschillende elementen en wordt gekenmerkt door een modern design met een eenvoudige vorm. Het assortiment wordt gekenmerkt door hoge functionaliteit, hoogwaardige afwerking, elegantie en diverse kleuropties. Het variabele systeem biedt vele mogelijkheden om het interieur in te richten. Het programma is verkrijgbaar in verschillende kleuren, volgens onze kleurenpalet.

De meubelfronten zijn gemaakt van massief beukenhout, fineer en glas. De zijkanten van de meubels zijn gemaakt van beukenhoutfineer, de vakken zijn, afhankelijk van het model, van fineer of glas gemaakt. Het glas in de deuren is voorzien van een vierkant patroon. Aan de binnenkant is een interieurverlichting aangebracht, de halogeenlampen zitten in een satijnen metalen behuizing. De handgrepen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal in satijnkleur. De meubelstukken hebben een stabiele constructie. De bovenste werkbladen zijn 32 mm en de onderste 18 mm dik. De laden zijn standaard voorzien van een softclose van Hettich. De deurscharnieren hebben een geïntegreerd Silent-systeem dat voor een gedempt sluiten van de deuren zorgt.

Onze meubels zijn voorzien van hoge kwaliteit beslagen van het merk Hettich. De lades en deuren zijn voorzien van een softclose. De laden glijden op kogellagers.