Biljart-eettafel BL-180 WOOD

4.8/5Uw mening als klant telt (6)
Versie
Tafelgrootte
i
Speelvlak: 160 cm x 80 cm
i
Speelvlak: 182 cm x 91 cm
i
Speelvlak: 198 cm x 99 cm
Biljartlaken Iwan Simonis
Toon alle opties
Biljartlaken YELLOW GREEN Iwan Simonis
 
Biljartlaken BLUE GREEN von Iwan Simonis
 
Biljartlaken APPLE GREEN von Iwan Simonis
 
Biljartlaken ENGLISH GREEN von Iwan Simonis
 
Biljartlaken OLIVE GREEN von Iwan Simonis
 
Biljartlaken DARK GREEN von Iwan Simonis
 
Biljartlaken SPRUCE von Iwan Simonis
 
Biljartlaken PETROLEUM BLUE vom Iwan Simonis
 
Houtkleur
Toon alle opties
B 00 - Beuken natuur
 
FIDT B0G - Beuken geolied
 
B 04 - Beuken notenhout licht
 
B 05 - Beuken cognac
 
B-01 - Beuken wit - Houtnerf is niet zichtbaar
 
B 08 - Beuken zwart - Houtnerf is niet zichtbaar
 
D 00 - Eiken natuur
+712.35 €
FIDT D0G - Eiken geolied
+712.35 €
4749
Prijzen incl. BTW. exclusief verzendkosten
Leveringstermijn: 6 - 8 weken

Beschrijving (ID: 655)
Uw mening als klant telt (6)
Vragen
FAQ
Een echte innovatie: Met één handgreep van biljart- tot eettafel

Bij de ontwikkeling van een nieuwe biljarttafel staat bij ons altijd een gedachte centraal: Hij moet veelzijdig zijn en zich perfect transformeren tot een mooie eettafel. Deze doelstelling begeleidt ons van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke product.

Vaak stelden we ons daarbij de vraag of een opzetbaar tafelblad de optimale oplossing is. Tot wij een idee hadden ?

Hoe zou het zijn als men het tafelblad gewoon kon omwentelen? Men heeft dan aan de ene kant een elegant tafelblad en aan de andere kant het speelvlak, zoals het moet zijn.

Wij hebben lang aan de optimale methode gewerkt en een oplossing ontwikkeld die esthetisch en speltechnisch overtuigt. De nieuwe biljart-eettafel BL-180 is niet alleen in 5,6ft en 7ft verkrijgbaar. Hij is ook wereldwijd eenmalig en door octrooi beschermd. Aan de ene kant is hij een massieve biljarttafel zonder compromissen. Aan de andere kant is hij een representatieve en veelzijdige tafel met plaats voor 12 personen. De tafel is zo voor verschillende doeleinden bruikbaar, bv. als eettafel, als vergadertafel of als werktafel.

Om van de ene naar de andere functie te wisselen, hoeft het tafelblad slechts ontgrendeld en gewenteld te worden. Een elegante oplossing, die vrijwel moeiteloos en zonder inspanning functioneert. Met deze tafel is het voor het eerst mogelijk heel spontaan en zonder grote voorbereidingen een potje biljart te spelen.

De biljart-eettafel BL-180 staat voor een compromisloze veelzijdigheid, zoals nog nooit eerder gezien. En voor een smarte oplossing, die twee functies op perfecte manier combineert. In deze constructie zitten vrijwel 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en bouwen van biljarttafels. Het design combineert kwaliteitsmaterialen met representatieve elegantie. Door uitstekend vakmanschap in de verwerking biedt deze tafel vele jaren speelgenot zonder compromis.
Let op:
De 5ft-pooltafel is voor de biljartbal maat 52,4 mm gebouwd De gaten zijn bij deze tafel kleiner. De verhouding van de afmetingen zorgt voor een betere kwaliteit van het spel.
Materiaal: massief beuken- of eikenhout.

Registered Community Design No. 001893462-0001

Door deze wentelbare biljart-tafel heeft u onbeperkt comfort, uitstekende functionaliteit, veel beenruimte en ruimtebesparing. Een perfect alternatief voor een normale eettafel.
Tafelhoogte zonder afdekplaat: 76 cm Beenruimte: 66 cm Gewicht: 250-400kg

    passende artikelen: