Op dit moment duurt de levering maximaal 11 weken.

Poolballen Aramth Tournament Duramith 57,2mm

Artikelnummer: 140-2010
236.60
Prijzen incl. BTW. exclusief verzendkosten
Leveringstermijn: 3 - 5 dagen

Beschrijving (ID: 202)
Uw mening als klant telt
Vragen
FAQ

Al sinds een halve eeuw kiezen vier van de vijf spelers over de hele wereld voor Belgische Aramith ballen. De ballen zijn gemaakt van het beroemde Aramith fenolhars en de unieke combinatie van vakmanschap en high-technologie zorgt voor gelijkblijvende superieure kwaliteit.

Perfect rond en evenwichtig - uniformiteit in gewicht en hardheid, briljante kleuren, wrijvingsarme rol- en reactie-eigenschappen zijn slechts een paar van de belangrijkste kenmerken die Aramith tot zijn wereldwijde reputatie als producent van superieure biljartballen heeft verholpen.

Door een uitzonderlijk lange levensduur van het product staan zij garant voor onverslaanbare gunstige gemiddelde jaarlijkse kosten. En zij geven de speler door hun perfectie de mogelijkheid tot kwalitatief hoogwaardig spel.

De Aramith Tournament Pool set is de nieuwe generatie biljartbal met de Duramith technologie. De Duramith hars, met zijn hi-tech ontworpen moleculaire structuur, verbetert de levensduur van de Aramith balsets enorm, bij gelijktijdige vermindering van slijtage van het doek. Met een levensduur, die 8 maal groter is dan die van de gemiddelde polyester en fenol-achtige harsen, bij huiselijk gebruik zelfs 40 jaar of langer, zijn Aramith balsets de logische keuze voor zowel de vakhandel als de speler.

Met de Duramith Technologie treden de Aramith harsen hun 4e generatie aan. Door gebruik van een geheel vernieuwde hars formule en nieuwe hi-tech reticulatie, cross-linking en uithardingstechnologieŽn, zetten de Aramith producten geheel nieuwe standaards in kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur, die hun levensduur nog eens om 50% verhogen door:

- blijvende glansoptiek door het geharde verglaasde oppervlak en kern;
- behoud van hun specificaties, rebound en spelkwaliteiten van de gehele set;
- vermindering van de doekslijtage, waardoor de tafel er beter blijft uitzien;
- de vermindering van wrijvingsweerstand brandplekken ook tot een minimum beperkt

    passende artikelen: