De voordelen van een 6ft-biljarttafel

een 6ft biljarttafel biedt gepassioneerde biljartspelers de mogelijkheid om ook om hun passie binnen hun eigen vier muren na te streven. Daarvoor is niet eens een speciale ruimte nodig. In onze winkel vindt u biljarttafels die optisch in uw interieur passen en vooral handig zijn: U kunt ze namelijk makkelijk ombouwen tot een eettafel.

Biljarttafel en eettafel in één

6ft-Biljarttafels die u kunt ombouwen tot een eettafel, zijn bij ons in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Enerzijds bieden wij modellen aan waarbij u het speelvlak kunt afdekken met hoogwaardige afdekplaten.


Als u echter regelmatig wilt wisselen tussen de functies van de tafel, is eerder een biljarttafel geschikt, waarvan het tafelblad 360 graden kan worden omgewenteld. Omdat het tafelblad slechts op vier punten met het frame is verbonden, kan de tafel in enkele seconden worden omgedraaid. Deze door Biljart-Lissy door octrooi beschermde is uniek in de branche en een echte eyecatcher.

Een 6ft-biljarttafel voor elke gelegenheid

Een 6ft-biljarttafel met een speelvlak van 182 cm x 91 cm biedt voldoende speelruimte, maar ook voldoende plaats als eettafel. Een biljarttafel van deze grootte biedt plaats aan tien personen zonder verlies van beenruimte. Nodig uw vrienden en familie uit voor een lekker etentje en daarna een potje biljart. Misschien kunt u met uw vrienden afspreken dat de verliezer de afwas doet?


we hebben het ons tot taak gesteld om u niet alleen eenvoudige biljarttafels te verkopen. Onze artikelen zullen ideaal bij uw meubels passen. Als eettafel bieden ze plaats voor veel gasten en als biljarttafel de beste speelbeleving - voor zowel hobbyspelers als professionals.

Biljart-Lissy: Hoogwaardige kwaliteit in ons 6ft-gamma

Onze 6ft-biljarttafels zijn gemaakt van massief hout en voldoen aan alle huidige normen. Bovendien zijn ze zeer robuust en hebben een modern ontwerp. Optioneel kunt u een leiplaat laten inbouwen in uw biljarttafel, wat vooral door professionals wordt gewaardeerd. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige materialen zoals rubberstootbanden en lakens die ook in de professionele biljartsport worden gebruikt. Of het nu gaat om uw woonkamer, kantoor of club - een 6ft-biljarttafel van Biljart-Lissy voldoet altijd aan de behoeften van haar klanten en biedt naast functionaliteit ook design en kwaliteit.


Naast 6ft-biljarttafels zijn er bij ons nog biljarttafels in andere maten verkrijgbaar. Neem graag een kijkje in onze specifieke categorieën: