Biljartballen met gravure

4.8/5Uw mening als klant telt (8)
Bal
Lettertype
Exotc350 BdBT
 
Copperplate Gothic Light
 
Amienne
 
Wide Latin
 
Times New Roman
 
Old English Text MT
 
Rockwell
 
Terminator real nfi
 
Oppervlak
diep graveren - bal is niet afspeelbaar
 
bal is speelbaar
 
Voer de gewenste tekst in (max. 24 tekens)
79 Prijs voor 1 st
Prijzen incl. BTW. exclusief verzendkosten
Leveringstermijn: 2 weken

Beschrijving (ID: 393)
Uw mening als klant telt (8)
Vragen
Hoe moet ik tekst invoeren? Voer de tekst in de opmerking in bij het bestellen of stuur ons de tekst per e-mail. Gebruik alstublieft onze sjabloon:
Tekst hierboven: LISSY
Tekst hieronder: biljart

Als je de tekst hebt, max. 12 tekens op één regel, geef alleen de bovenstaande tekst op. Let op: meer tekens betekenen kleinere tekens.

Een biljartbal met een persoonlijke gravure is iets heel bijzonders. Hij wordt niet zomaar bedrukt, maar door ervaren specialisten handmatig gegraveerd. Zo wordt uw biljartbal een heel bijzonder unicaat, die maar een keer voorkomt. Het graveren heeft geen invloed op de roleigenschappen en het spelgedrag van de bal.

Misschien wilt u uw biljart-, pool- of snookerballen een bijzonder accent geven. Of misschien plant u een heel speciaal cadeau voor een enthousiaste biljartspeler. Met een gegraveerde biljartbal toont u stijl en benadrukt u uw smaak voor het ongewone.

Gegraveerde biljartballen zijn ook voor verenigingen een geweldig idee. Bijvoorbeeld als reclamemedium. Of als kleine, persoonlijke dank aan vrijwilligers. Het is ook een prachtig idee om ieder verenigingslid een persoonlijk gegraveerde biljartbal met zijn naam en het clubembleem te geven.

Hetzelfde geldt voor toernooien en wedstrijden. Met een persoonlijk gegraveerde biljartbal wordt het makkelijker, de beste spelers aan te vragen. Welke speler zou zijn naam niet graag op een biljartbal willen hebben als aandenken aan een succesvolle wedstrijd? Voor een mooie presentatie bieden wij ook een speciale stander aan.

Iedere biljartbal wordt individueel en precies naar uw wens gegraveerd. Hiervoor gebruiken wij biljartballen van het kwaliteitsmerk Aramith. Modernste lasertechnologie garandeert steeds perfecte resultaten.

U kunt bijvoorbeeld een tekst op uw biljartbal laten graveren, zoals uw naam, uw vereniging of toernooi gegevens. Of uw persoonlijke initialen, verjaardagen en trouwdagen. U kunt kiezen uit verschillende lettertypen. Voer de gewenste tekst bij de bestelling gewoon in het opmerkingenveld in.


Technische details

- Lasergravure van hoogwaardige en duurzame kwaliteit
- Naar wens ook in zilver- of goudkleurig tegen bijbetaling
- Individuele enkelfabricage
- Biljartballen van het kwaliteitsmerk Aramith
- Verkrijgbaar als biljart-, snooker- of poolbal
- Bal blijft optimaal speelbaar
- Belettering in verschillende lettertypes
- Geleverd in een stevige kartonnen doos met schuimstof

Voorbeelden

- Individuele biljartballen met uw naam
- Persoonlijk kado, gegraveerd met naam, verjaardag, trouwdag, e.d.
- Als jubileumsgeschenk
- Reclamemedium voor verenigingen
- Persoonlijk incentive voor vrijwilligers
- Persoonlijke trofee voor toernooi- en wedstrijdwinnaars
- Als souvenir ter herinnering aan toernooien

    passende artikelen: